78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 10. 7. 2008
Re: ho?te oko

A co tak Gustíku jim to sám nabídnout jako reakci na tento poměrně slušný pořad. I ty redaktory je nutné pozvat neb oni se v té problematice nevyznají a berou co jim kdo nabídne (Je to vlastní zkušenost z našeho muzea)

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: G.Pazderka <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: ho?te oko
> Datum: 10.7.2008 19:54:31
> ----------------------------------------
> JD:>Kritizování je tak snadné... <
> .......
>
> Hodnotím, nekritizuji, kritika je něco jiného. Jako celek jsem stručně
> napsal že dobrý, ale dominantní efekt by mohl být vždy takový, aby se
> vědělo jak se med dělá (zpracovává) a jeho pozitiva při zpracování v
> domácnostech. Ten medomed z katalogu Švarce před 90 lety nebo nutnost
> vykupovat med abych se mohl vůbec včelařstvím uživit ... ?
>
> Já bych pana redaktora klidně provedl třeba výkupem medu, měřením a
> analýzami, které musí být v pořádku, skladem medu, rozehříváním
> homogenizací nebo pastováním medu, a hlavně plněním medu do skla, medvědů,
> tub, šampónovek, ... paletizací a expedicí. To je můj pohled na včelařství
> které je potřeba mít, protože nějaké příštipkaření nikoho moc neuživí a tím
> to moc ani oboru jako takovému moc neprospěje. Toť můj názor.
>
> Nechtějte po mě pozitivní dojem, jestli celé dny nevidím nic jiného než
> včely a ... med, který je potřeba prodávat zpracovatelům a výkupcům za
> slušné ceny stále. A to začíná u poptávky potažmo posluchače, který si med
> po takovém zhlédnutí pořadu připíše na nákupní seznam. Udělá to? Můj dojem
> je dobrý, ale pochybuji o ostatních , je to zajímavý jak dopravní nehoda,
> kde ze stovek zvědavců pomůže (koupí si med) málokdo vedle akceschopných
> jednotlivců a profesních záchranářů.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30414


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
G.Pazderka (80.78.156.8) --- 10. 7. 2008
Re: ho?te oko

Pepan:>A co tak Gustíku jim to sám nabídnout jako reakci na tento poměrně slušný pořad. I ty redaktory je nutné pozvat neb oni se v té problematice nevyznají a berou co jim kdo nabídne (Je to vlastní zkušenost z našeho muzea)<

..........

Já ale nemám co ukázat. Mám jen pár strojů na zakázku a pár zatím zdravých rukou a ty prodej medu moc nezvednou. Až se přestane veřejně a mediálně hanit med u nás, možná se k něčemu odhodlám.

Dost zajímavý jsou pořady typu "Jak se to dělá" nebo jiné vzdělávací encyklopedické naučné pořady. Například taková výroba brusinek mne naprosto fasinuje. (viz například brusinky: http://www.zkouknito.cz/video-jak-se-to-dela-brusinky?m=61d1977457 )

Umí naše včelařství ukázat now how jak se dělá Český med?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30416


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
JD (62.24.71.204) --- 10. 7. 2008
Re: ho?te oko

43. minuta

minuta 23:40

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 30418


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu